De Utrechtse Wetenschapsagenda

DEEL JE VRAAG, DEEL JE VERHAAL: DE UTRECHTSE WETENSCHAPSAGENDA

De Universiteit Utrecht en het Universitair Medisch Centrum Utrecht bestaan dit jaar 385 jaar. Om dat te vieren stellen ze dit jaar de Utrechtse Wetenschapsagenda samen. Deze bestaat uit vragen van Utrechters die kunnen leiden tot nieuw wetenschappelijk onderzoek. Sharing Arts Society helpt de Universiteit Utrecht met het verzamelen van zoveel mogelijk vragen.

Kan een goudvis ook corona krijgen?
Hoeveel mensen kunnen er op deze wereld leven?
Waarom fietst het ene kind zo weg op een eenwieler en duurt het voor een ander kind maanden voordat dit lukt?

Eén vraag kan de wereld veranderen
Iedereen kan een vraag stellen, ook jij. Heel fijn dat jij je vraag met ons wil delen, want één vraag kan de wereld veranderen!

We hebben een formulier gemaakt waarmee jij je vraag kan stellen. Wij zorgen ervoor dat deze terecht komt bij de juiste onderzoekers die een antwoord gaan proberen te vinden op jouw vraag. 

Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met het feit dat we onderstaande gegevens verzamelen in het kader van de Utrechtse Wetenschapsagenda. De gegevens worden niet gedeeld met derden, zie voor verdere informatie het privacy statement hieronder. 

Op Sint-Maarten, 11 november 2021 deelt de Universiteit Utrecht de Utrechtse Wetenschapsagenda met de stad. Wil je meer weten over de viering van de Universiteit Utrecht en de Wetenschapsagenda? Ga dan naar https://www.uu.nl/organisatie/lustrum-2021

 

 

Privacystatement