Vurige Parade-paardjes gezocht!

De Sint Maarten Parade is het feest van het delen! Een magische optocht door de binnenstad van Utrecht met ontzettend veel licht, muziek, vuur en andere acts. Om dit mogelijk te kunnen maken hebben we ook dit jaar weer heel wat vrijwilligers nodig op zowel 8 als 9 november. Heb je zin om te komen helpen in een heel gezellig team? Stuur een mailtje naar katja@sharingartssociety.com met je naam en een nummer waarop we je kunnen bereiken en de dag waarop je wilt komen helpen. Hieronder vind je meer info over de verschillende functies. Wij zorgen voor diner en een presentje. Samen maken we er een fantastisch lichtspektakel van!

 

Vuur van Sint Maarten, vrijdag 8 november op het Berlijnplein 

Opbouw en aankleding van het Berlijnplein.

Vrijdag 8 november 12.00 – 17.30 uur 10 mensen 

Samen met ons team toveren we het RAUM-terrein om tot een festivalterrein met vooral veel lichtsculpturen en vuur.

Kwalificaties: je bent handig en vindt het leuk om de handen uit de mouwen te steken. Een van de klussen is het ophangen een aansluiten van de lichtsculpturen op rondom RAUM. Dit is een precisiewerkje waarbij nauwkeurigheid gevraagd wordt!

 

Vuurmeesters 

Vrijdag 8 november 16.00 – 21.30 uur 4 mensen

Je beheert een aantal vuurtonnen die over het terrein verspreid staan. Je zorgt dat publiek niet te dichtbij komt. En zorgt dat het vuur gecontroleerd aan blijft. Je bent communicatief en oplettend en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Publieksbegeleiders / afbouwers

 Vrijdag 8 november 16.00 – 20.30 uur publieksbegeleiding / 20.30 tot 23.00 uur afbouw 6 mensen

Je begeleidt het publiek bij de mini-parade en bij het Vuur en bent beschikbaar om na afloop te helpen met de afbouw. Je bent communicatief, handig en vindt het leuk om de handen uit de mouwen te steken

 

Sint Maarten Parade, zaterdag 9 november in de binnenstad van Utrecht

Opbouwers

Zaterdag 9 november 12.00 – 17.30 uur 10 mensen  

Samen maken we het Domplein gereed voor de start en aankomst van de Parade. Kwalificaties: je bent handig, technisch vaardig en sterk.

 

Publieksbegeleiders / afbouwers

Zaterdag 9 november publieksbegeleiding 16.00 – 20.30 uur / afbouw, van 20.30 – 22.00 uur 6 mensen 

Samen met de verkeersregelaars en het publieksbegeleidersteam zorg je ervoor dat het publiek op de goede plekken staat zodat de Parade veilig voorbij kan komen. Na afloop help je mee met de afbouw van het Domplein. Kwalificaties: je bent communicatief vaardig, oplettend en een beetje handig (i.v.m. het afbouwen).

 

Paradebegeleider

Zaterdag 9 november 15.30 – 20.00 uur 11 mensen 

Als Paradebegeleider ben je verantwoordelijk voor een gedeelte van de Parade. Je ontvangt de groepen uit dat deel (compartiment) en je staat in contact met verkeersregelaars en EHBO’ers. Je draagt een brandblusser bij je. Kwaliteiten: je bent sociaal, communicatief helder, opmerkzaam.

Om 16.00 uur krijg je een instructie over veiligheid, portogebruik en een uitleg over jou compartiment.

 

Voor zowel VUUR als de Parade zoeken we:

Assistent runners

Je bent een manusje-van-alles en bent de hele dag in touw om materiaal op de juiste tijd op de juiste plek te brengen! Samen met onze runner cross je in een bakwagen door de stad om alle lichtsculpturen te vervoeren en op tijd te bezorgen. Wil je ook aangeven of je donderdag 7 november en maandag 11 november zou willen helpen als dat nodig is? Je beschikt over teamspirit en weet van aanpakken. Een rijbewijs is handig.

We zoeken voor de volgende dagen:

Donderdag 7 nov 9.00-18.00 uur 1 persoon

Vrijdag 8 nov 9.00-17.00 uur 2 personen

Za 9 nov 9.00-18.00 uur 2 personen

Za 9 nov 18.00-24.00 uur 2 personen

Zo 10 nov 10.00-17.00 uur 2 personen

Ma 11 nov 10.00-17.00 uur 1 persoon

Ja! Ik wil meehelpen aan de Sint Maarten Parade of het Vuur van Sint Maarten!

10 + 2 =