Onze eigen “Grote Club Actie” gaat deze week van start. Ook dit jaar kan iedereen die het werk van Sharing Arts Society een warm hart toedraagt, weer doneren aan het goede doel, of eigenlijk twee: de Ronde van Sint Maarten én Stichting Noodhulp Utrecht. Noodhulp Utrecht helpt mensen die in acute financiële nood zijn geraakt.

Donaties gaan rechtstreeks naar twee doelen: met jouw geld kunnen we zorgen dat de masterclass, workshops, lampionpakketten en de Parade gratis blijven voor iedereen die mee wil doen. Covid-19 treft culturele instellingen en festivals, en ook de Sint Maarten Parade is dit jaar de dupe. Het is nog niet zeker of SAS ook volgend jaar weer subsidies kan aanvragen bij onze gebruikelijke geldschieters.

Geheel volgens de traditie van Sint Maarten delen we de mantel. Daarom gaat andere helft van je donatie naar Stichting Noodhulp Utrecht. Door Covid-19 raken meer mensen dan voorheen in acute financiële problemen. Voor Utrechters met plotselinge geldzorgen is er Stichting Noodhulp Utrecht. Het schoolreisje, die fiets die je nodig hebt voor het werk, de kapotte koelkast die vervangen moet worden; Noodhulp springt bij.

De Ronde van Sint Maarten is gratis
SAS organiseert activiteiten voor de Ronde van Sint Maarten zoals workshops, masterclasses en masterclasses lichtsculpturen maken. Deze zijn gratis voor bezoekers en deelnemers, en dat willen we ook zo houden. Want de Sint Maarten Parade is een feest voor iedereen, het is het Feest van het Delen. Alle beetjes zijn welkom!

Ga naar Geef om je Stad en doneer. Doe je mee? Samen zorgen we voor Utrecht!