Doneer aan

Bedrag

Doneer aan GEEF OM JE STAD! 

Sinds 2019 organiseert Sharing Arts Society (SAS) de inzamelingsactie Geef om je Stad; een samenwerking tussen Sharing Arts Society, Stichting Noodhulp Utrecht en de Armoedecoalitie Utrecht, waarmee wij sociale en financiële uitsluiting willen tegengaan. Daarbij is Sint Maarten is de grote inspirator; Sint Maarten is het Feest van het Delen.

Met jouw geld draag je bij aan een Utrecht waar iedereen mee mag doen

 • Een groot deel van jouw donatie gaat naar Stichting Noodhulp Utrecht. Deze Stichting helpt Utrechters die niet verder kunnen en voor wie er geen enkel loket meer is waar ze naartoe kunnen. Voor mensen die geen geld hebben voor de meest basale behoeften, zoals gas & elektriciteit, een woning, wasmachine,  schoolreis voor de kinderen of andere zaken om hun leven op orde te krijgen. Dit zijn geen theoretische situaties, ze komen dagelijks voor, ook in onze stad. 
 • Daarnaast steun je met jouw geld het Grote Utrecht Stadsdiner en gratis workshops, masterclasses en lampionpakketten voor de Ronde van Sint Maarten

Hoe kun je doneren?

 • Eenmalige donatie
  Via het formulier op deze pagina kun je een eenmalige of maandelijkse donatie doen. 
 • Draag bij met je bedrijf
  Wil je als bedrijf doneren of een inzameling organiseren onder klanten of personeel? Voor Sint Maarten, Sinterklaas of met Kerst? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op, zodat wij jouw actie mede kunnen vormgeven. Mail joost@sharingartssociety.com voor meer informatie.
 • Periodieke schenking
  Sharing Arts Society is een door de Belastingdienst aangemerkt Culturele ANBI. Dat betekent dat je gift aftrekbaar is voor de belasting. Sharing Arts Society hoeft hierdoor zelf ook geen schenkbelasting en erfbelasting te betalen. Je bijdrage komt dus voor 100% bij ons terecht. 
  Je krijgt ook belastingvoordeel als je een donatie vastlegt in een schenkingsovereenkomst. Daarvoor is een vast bedrag nodig over een periode van vijf jaar of langer. Een schenkingsovereenkomst kun je downloaden bij de Belastingdienst. De ingevulde versie kun je ter tekening opsturen naar onze penningmeester. Na ondertekening mag je periodieke giften in je aangifte inkomstenbelasting volledig aftrekken.

Ons RSIN / fiscaal nummer is 853915520.