Sharing Arts Society start dit najaar een crowdfunding. Net als de mantel van Sint Maarten gaat jouw donatie doormidden en gaat voor de ene helft naar de Sint Maarten Parade en voor de andere helft naar Stichting Noodhulp. Geef je ook?

Voor het maken van de lichtsculpturen organiseren we workshops bij diverse instellingen zoals De Wilg, verslaafdenopvang De Leidse Maan van het Leger des Heils, De Voorkamer in Lombok, het Taalcafé bij Dock in Leidsche Rijn, Zorg en Participatie en AZC’s. Maar ook leerlingen van het Leidsche Rijn College, Christelijk Gymnasium Utrecht, Amadeus en Ithaka doen mee, samen met De Dansers en verschillende beeldend kunstenaars. Komende jaren willen we nog meer organisaties laten samenwerken dan tot nu toe. En jij kunt daaraan bijdragen!

Met jouw donatie zijn we in staat om nog meer organisaties te laten meebouwen aan die magische lichtsculpturen en performances. De workshops geven deelnemers de kans hun creativiteit de vrije loop te laten en om mee te doen in iets moois waarbij het niet uitmaakt wie of wat je bent. In de Sint Maarten Parade zijn we gewoon samen. Help je mee?

De giften die jullie hier geven, worden gedeeld – in de traditie van Sint Maarten – met mensen in financiële nood. De helft van de donaties gaat daarom naar een organisatie die het geld verdeelt onder Utrechtse burgers die dat keihard nodig hebben: Stichting Noodhulp Utrecht. Elke gift is welkom!

Kijk op Givethechange.nl, een initiatief van de Triodos Foundation.